Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

 Ticarethane İstanbul ile Modern Ticaret Merkezlerini Keşfedin

 Ticarethane İstanbul ile Modern

 Ticarethane İstanbul ile Modern Ticaret Merkezlerini Keşfedin

Ticarethane merkezlerinin tümü Akyapı tarafından özel bir şekilde inşa edilerek tarafınıza sunulmaktadır. Bu eşsiz yapılar içerisinde sizlere sunulan imkanlar sayesinde ticaret ve imalat faaliyetlerinizi uygun fiyatlar doğrultusunda geliştirme imkanına sahip olabilirsiniz.

Ticarethane Projeleriyle İş Faaliyetlerinizi Kaliteli Hale Getirin

Ticarethane projelerine göz attığınızda karşınıza şu seçeneklerin çıktığını görebilirsiniz;

  • Ticarethane Hadımköy
  • Ticarethane Başakşehir
  • Ticarethane Dudullu
  • Ticarethane Metkap

İstanbul şehrinin ticaret nabzını tutan bu projeler satış ve ön satış olmak üzere güncel bir şekilde size sunulmaktadır. İş faaliyetlerinizi ve gereksinimlerinizi ön planda tutarak farklı metrekare değerlerine sahip bağımsız alanlar üzerinde tercihinizi yapabilirsiniz. Sizlere bu yapılar içerisinde sığınak, teknik alanlar, otopark, depo, jeneratör, gri su sarnıcı gibi birçok imkan sunulmaktadır. Yapıların tavan yüksekliği ve koridor genişliği ise her türlü aracın girişine uygun olacak şekilde özenle tasarlanmıştır.

Yapılar içinde ye alan depo ve sığınaklar, imalat alanları ve üretim bölgeleri faaliyetlerinizin akışını artıracak ve size şehir içinde büyük bir dinamik sunacaktır. Farklı fiyat seçenekleriyle sunulan bu ticaret merkezlerini dilediğiniz gibi inceleyebilir ve kararınızı verebilirsiniz.


Metkap Ticarethane ve diğer ticaret merkezlerini inceleyerek siz de ticari faaliyetlerinizi daha profesyonel hale getirmek için etkili bir adım atabilirsiniz. Tüm yapılar şehrin önemli konumlarına olan yakınlığıyla da sizi şehrin dinamikliğinden uzaklaştırmadan iş akışınızı düzenlemenizi sağlayacaktır. Bu sayede iş faaliyetlerinizi yerine getirirken şehrin sunduğu olanaklardan uzak kalmanız da mümkün olmayacaktır.

 

Metkap Ticarethane İle Çalışma ve Sosyallik Bir Arada


Metkap Ticarethane merkezi Hadımköy Sanayi Bölgesi’nde satışa açık bir şekilde sizleri beklemektedir. Yapı içerisinde yer alan imalathane, dükkan ve mağazalar arasında inceleme yaparak kaç metrekarelik bir alan ihtiyacınız olduğunu tespit edebilirsiniz. Metal ve plastik imalatı faaliyetleri sürdürüyorsanız Metkap tüm kriterlerinizi ve ihtiyaçlarınızı karşılayarak imalatlarınızın en iyi ortamda gerçekleşmesini sağlayacaktır. Ticaret merkezi içerisinde sizlere sunulan en temel olanaklar ise şu şekilde ifade edilebilir;

 

  • Arıtma tesisi
  • Sığınak
  • İmalathane
  • Teknik alan
  • Otopark
  • Depo
  • Gri su sarnıcı
  • Yağmur suyu sarnıcı
  • Jeneratör
  • Mescid

İmalat faaliyetlerinizi geliştirmek ve iş ağınızı büyütmek istiyorsanız Akyapı firması bünyesinde sunulan bu ticaret merkezleri tam size göre demektir. Bu sayede hayalini kurduğunuz kaliteli ve profesyonel iş ortamına sahip olabilirsiniz. Aynı zamanda tüm iş faaliyetlerinizi İstanbul şehrinin önemli noktalarında yürütme imkanınız olduğu için de son derece şanslı olduğunuz rahat bir şekilde söylenebilir.

Tüm ticaret merkezlerinde olduğu gibi Akyapı tarafından geliştirilen bu ticaret merkezinde de iş imkanlarının yanı sıra aynı zamanda sosyal olanaklar da bulunmaktadır. Yapı içerisinde yer alan toplantı salonlarını, sosyal alanları, oyun alanlarını ve spor salonunu kullanarak daha verimli bir iş ortamı içinde kendinizi bulabilirsiniz. Eğer sizin de binlerce kişi gibi hayalini kurduğunuz ve ticaretinizi gerçekleştirebileceğiniz merkezle bu özelliklere sahipse Akyapı ticaret merkezi olanaklarından yararlanmaya başlayabilirsiniz.